Helena Carlestam

Analytiker, Stockholm

Hej! Jag delar gärna med mig av mitt arbetsliv och är öppen för att ge råd och stöd för dem som kanske har sin första anställning eller som vill prata arbetsliv rent generellt. Mina erfarenheter handlar främst om ett långt yrkesliv som analytiker och omvärldsanalytiker inom både privat och statlig regi.

Så här kan jag hjälpa dig:
Framför allt delar jag gärna mina erfarenheter kring i hur det är att arbeta i en statlig myndighet samt riksdag och departement. Har bra koll på statens styrning och hur det politiska systemet fungerar och hur man som analytiker kan förhålla sig till de direktiv och regelverk som finns. Sedan delar jag gärna med mig av hur det är att vara kvinna i arbetslivet och att gå från junior till senior och hur det har påverkat mig i de förändringar som ständigt pågår i arbetslivet och vår omvärld.

Mer om Helena

Tillgänglighet

Helena är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri platsTelefonmöteDigitala möten

Kompetensområden

Fackligt arbetePresentationsteknikPolitiskt styrda organisationerOrganisationerAdministrationLedningsgruppsarbeteStadsförvaltningKrishanteringRiskhantering

Erfarenhet och utbildning

Universitetsutbildning fil.kand samhällsvetenskaplig utbildning med huvudämne statskunskap

Ett typiskt första möte

Tror på att ta det lite som det kommer och ha en öppen agenda. Vi hittar varandra i samtalet, var befinner du dig i ditt yrkesliv och hur kan jag på bästa sätt bistå med min erfarenhet.