Knut Jenssen

Jurist, Europeisk Varumärkes- och designombud., Karlstad

Jurist med allsidig bakgrund och erfarenhet, med spetskompetens inom immaterialrätt. Mycket erfarenhet av internationellt och interkulturellt arbete. Gillar ett praktiskt arbetssätt och vill gärna hitta helhetslösningar. Bidrar gärna med idéer och erfarenheter, och är öppen för andras åsikter och tankar. Social, med ett gott humör

Så här kan jag hjälpa dig:
Har lång erfarenhet med internationellt och interkulturellt arbete, både inom offentlig förvaltning och multinationell industri. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och erfarenheter för att andra (och jag själv) kan utveclas och växa.

Mentormöte

Ett möte för att avhandla en frågeställning och möjlighet att utbyta erfarenheter mellan parterna. Om ni vill fortsätta att träffas kontinuerlig, bokas tjänsten Mentorprogram (6 månader). Det går endast att anmäla sig till ett mentormöte i taget.

Mentorprogram

Mentorprogram är där både mentor och adept ses regelbundet under en längre tid. Vår riktlinje är att ses en gång per månad under sex månader. Det går endast att anmäla sig till ett mentorprogram i taget.

Har du frågor till Knut eller vill veta mer innan du bokar? Kontakta Knut

Mer om Knut

Tillgänglighet

Knut är tillgänglig för möten via:
Fysiskt möte på valfri platsDigitala möten

Kompetensområden

Digitala arbetssättDigitaliseringVarumärkenInnovationer, patentAvtalFackligt arbeteDigitala tjänsterDigitala verktygArbetsrättAdministrationDesignFörhandlingsteknikInternationell verksamhetJuridik

Erfarenhet och utbildning

Jurist från univeristetet i Oslo, Patent og kjennetegnsrett som specialområde. Sedan har jag arbetat inom immaterialrätten, först 11 år som handläggare og expert på Patentstyret i Oslo. Sedan blev det 12 år som Trademark Attorney i Stora Enso där jag hade ansvaret för företagets globala varumärkes-, design och domänamnsportfölj. I 2018 startade jag Marelin, en juristbyrå med fokus på just immateriella tillgångar. Jag vil att mina kunder skall inse värdet av bolagets immateriella tillgångar och hjälper dom att ta relevanta grepp för att säkra att värdena stannar i bolaget.

Ett typiskt första möte

Över en fika eller kanske en lunch. Det är viktigt att båda känner at "kemin" stämmer. Om båda känner för att fortsätta samarbetet tar vi det därifrån.